bloemen
Welkom bloemen
fine fleur | passie voor bloemen, poëzie en kunst
bloemen PDF Afdrukken E-mailadres

Dagverse snijbloemen


Een heel kleurenpalet : Rood, oranje, geel, blauw, paars.... Elke dag bieden wij een uitgebreid assortiment dagverse snijbloemen. Iedere week is er rechtstreekse aanvoer van Equador-rozen.

Dagverse snijbloemen Dagverse snijbloemen Dagverse snijbloemen Dagverse snijbloemen

 

 

Bloemstukken en boeketten
Verjaardagen, secretaressedag, moederdag, grootouderdag, valentijn, .... of gewoon zomaar: gelegenheden te over om een inspirerend bloemstuk of een vers boeket te schenken.

Online bloemen bestellen op www.bloemenbrugge.be: bestellingen voor 13u worden nog dezelfde dag door ons geleverd. Hierdoor kunnen wij uw favoriete boeket leveren over gans de wereld.

Bloemstukken en boeketten Bloemstukken en boeketten Bloemstukken en boeketten Bloemstukken en boeketten Bloemstukken en boeketten

Bruidswerk en kerkdecoratie
We kiezen samen met het bruidspaar de juiste vorm en de kleurencombinaties voor uw huwelijksboeket en corsages. Daarnaast verzorgen we ook aangepaste feest-en kerkdecoratie.

Ons ook te zien op www.trouwenbrugge.be

Bruidswerk en kerkdecoratie Bruidswerk en kerkdecoratie Bruidswerk en kerkdecoratie Bruidswerk en kerkdecoratie Bruidswerk en kerkdecoratie

Rouwwerk
Ook bij verdriet betekenen bloemen heel veel.
Wij bespreken samen met u het arrangement qua kleuren, keuze aan bloemen en schikking (kist, kerk, grafzerk,...)

Rouwwerk Rouwwerk Rouwwerk Rouwwerk Rouwwerk

Restaurants en feestzalen
Bloemen veranderen doorheen seizoenen, en daar maken wij gretig gebruik van: warme tinten in de winter, frisse tinten in de lente... en in de zomer levendige kleuren... Onze creaties zijn steeds sfeervol, aangepast aan uw wensen en aan uw budget.

Restaurants en feestzalen Restaurants en feestzalen Restaurants en feestzalen

 
© 2018 Fine Fleur Brugge - Webmaster